2023 Wereldbeker USA damesvoetbaltenue

Het USA 2023 Nike thuisshirt voor dames is geïnspireerd op de abstract expressionistische kunstbeweging die in de jaren 40 in New York City ontstond en samenviel met de opkomst van de Verenigde Staten als een belangrijke speler in het vrouwenvoetbal.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Het Amerikaanse damesvoetbalteam speelde in Groep E tegen Nederland, Vietnam en Portugal. Nike was wederom verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de Amerikaanse damesvoetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk heeft sinds 1995 een samenwerking met US Soccer. Het USA Dames-shirt is een custom-shirt, dus in tegenstelling tot het 2022-2023 USA Dames-shirt wordt de herenversie gedragen.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
In afwijking van de traditie heeft het thuisshirt voor de tweede keer in de afgelopen 11 jaar een bedrukt ontwerp. Het shirt maakt gebruik van de abstract-expressionistische actieschildermethode om een uniek druppelverftechniekpatroon weer te geven, dat de energie en eenheid van het team vastlegt.

USA 2023 Nike Dames Uitshirt.
De abstract-expressionistische kunstbeweging die in de jaren veertig in New York City ontstond, inspireerde tot het nieuwe uitshirt voor dames, dat samenviel met de opkomst van de Verenigde Staten als een belangrijke speler in het vrouwenvoetbal. Het blauwe uitshirt heeft een op maat gemaakt Stars and Stripes-patroon op de manchetten gedrukt en de bovenste kraag is ontworpen met rode bladen die eruit zien als sterpunten.

aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen

Goedkope voetbalshirts koop je nu op: www.voetbal-shirt.com.


Tag : Equipo Nacional