Adidas brengt het uitshirt van Ajax uit 2021/22 uit

De teams van Adidas en Ajax hebben officieel ajax uitshirt 2022 uitgebracht voor fans. En dit shirt is al verschenen in de weekendcompetitie uitwedstrijd tegen Feyenoord. Het is nu officieel te koop.
thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart​​
Het Ajax uitshirt 2021-2022 keert terug naar het klassieke design, met een donkerblauw streepdessin Voor deze Nederlandse club neemt het gestreepte shirt een zeer belangrijke plaats in in de geschiedenis van de club. In de eerste tien jaar van de oprichting van de club heeft het team altijd gestreepte shirts gebruikt als thuisshirts.
thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart
De mintgroene lijn is ook gebruikt op de randen van deze blauwe strepen. Daarnaast verschijnen deze mintgroen ook op de Adidas strepen op de schouders. Tegelijkertijd zijn de drie Sint-Andreaskruizen die Amsterdam symboliseren onder de kraag op de rug, de clubbadge op de borst en het adidas-logo ook mintgroen.
thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart
De retro-look van de kit is ook terug te zien in de kraag van de kit. Het gaat om de zogenaamde adidas EQT-kraag, die een combinatie is tussen een subtiele V-hals en een opstaande kraag. Dit ontwerp is geïnspireerd op de kraag van het adidas (adidas) voetbalshirt in de jaren 90.


thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart


Tag : Eredivisie