Bayern München 23-24 thuistenue gelekt

We kunnen het revolutionaire wit/rode thuistenue van Bayern lekken, wat bevestigt dat de vorige boodschap van het tenue "Reverse Arsenal" was. Of dit echt de nieuwe outfit van "Rekordmeister" is, valt nog te betwijfelen. Het shirt wordt waarschijnlijk pas in mei officieel uitgebracht door de club en adidas.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Bekijk hieronder het adidas bayern münchen thuisshirt 2024 .
Het Bayern München 2023-2024 thuisshirt heeft een revolutionair design. De trui is voornamelijk wit in plaats van rood. Het hoofdgedeelte van het nieuwe thuisshirt van Bayern München is wit en de mouwen zijn allemaal rood. Hierdoor lijkt het tenue erg op het FC Utrecht Thuistenue 2020 - 2021. Het is onduidelijk wat de inspiratie was voor het nieuwe Bayern München tenue

Het nieuwe FC Bayern München thuisshirt heeft een rode ronde hals, de mouwen zijn ook rood en aan de onderkant zit een witte strook.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
De adidas-merkstrepen op de schouders zijn ook wit. Het nieuwe adidas performance-logo prijkt op de rechterborst. Dit betreft het zogenaamde 3BAR-logo. Het logo bestaat uit slechts drie drie diagonale blokken en zal dit seizoen op alle nieuwe adidas-shirts worden gebruikt.

Tag : Bundesliga