Feyenoord thuis- en uittenues seizoen 2023-2024 gelekt

Feyenoord-truitjes worden al voor iedereen getoond. Castore Sportswear is vanaf komend seizoen verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van Feyenoord-truitjes. Op de rechterzijde van alle Feyenoord-truitjes wordt het logo van het Britse sportmerk verfraaid. borst.

feyenoord rotterdam thuisshirt 2024
Het is niet verwonderlijk dat het Feyenoord-thuisshirt weer is voorzien van het iconische halve ontwerp, met rood aan de rechterkant en wit aan de linkerkant. De mouwen en kraag van de trui mogen weer contrasteren. Dit betekent dat de rechtermouw wit is met een rode band aan de onderkant en de linkermouw rood is met een witte band aan de onderkant. Het FR1908 Concept voetbalshirt heeft een omslagkraag en een V-hals.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
feyenoord rotterdam uitshirt 2024
De kleur van het nieuwe uitshirt is donkerblauw, wat doet denken aan het Feyenoord uitshirt van het seizoen 1998-1999, het seizoen waarin Feyenoord voor de veertiende keer in de geschiedenis landskampioen werd.

Het shirt is geheel donkerblauw met een witte V-hals en een witte bies onderaan de mouwen. Het Feyenoord uitshirt 1998-1999 heeft een witte V-hals en een donkerblauwe polokraag. Alle borden staan op hun gebruikelijke plaats. Wit Castore Sportswear logo op de rechterborst en FC Rotterdam clublogo op de andere. Boven het logo staan gouden sterren die de 16 Eredivisie-titels vertegenwoordigen. Het EuroParcs-logo komt terug in het midden van alle Feyenoord-truitjes en op de linkermouw staat het TOTO-logo.

aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen​​​

Natuurlijk moeten de definitieve versies van deze twee truien nog wachten op de officiële release, dus je kunt er eerst naar uitkijken.


Tag : Eredivisie