Tottenham 0-0 AC Milan

De tweede ronde van de Champions League 1/8 finales wordt opnieuw uitgevochten op 9 maart. In het seizoen 2022-23 worden de Champions League 1/8 finales gespeeld in de tweede ronde. Tottenham treft AC Milan in het Tottenham Stadium .
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
De twee teams speelden met 0-0 gelijk en AC Milan won in de eerste ronde met 1-0. Hoewel het initiatief nam om door te gaan, was het voordeel niet duidelijk. Tottenham kwam in de tweede ronde naar het thuisveld en er is nog hoop voor een comeback.

In de 11e minuut viel Tottenham in de tegenaanval, Kulusevsky maakte een omgekeerde driehoekspass en Emerson volgde met een laag schot dat werd vernietigd. In de 17e minuut kreeg Romero een gele kaart voor een overtreding.
In de 18e minuut nam AC Milan een vrije trap en speelde een tactische wedstrijd, maar het schot van Mesias miste. In de 21e minuut maakte Langley een fout en kreeg ook een gele kaart. In de 35e minuut kreeg Tottenham een kans, Kane kreeg een pass van zijn teamgenoot en zijn schot werd uit de achterlijn geblokt. In de eerste helft was er alleen blessuretijd, bleef de stand ongewijzigd, 0-0, en leidde AC Milan alsnog met 1-0 op de eindstand.
Naast het delen van informatie over voetbalwedstrijden, voorziet onze winkel fans ook van goedkope voetbalshirts.

Tag : Eredivisie